таг / танц

Проектот е на фотографот Дејвид Перкинс. Ова се врвни танчери на својата домашна „сцена”, без шминка и без специјално осветлување...

На 13 и 14 јуни, во Скопје се одржа првиот танцов семинар за Кизомба. За сите што не знаат што е Кизомба, тоа е танц кој доаѓа од далечната Ангола која со текот на годините станува еден од најпoпуларните танци низ светот.

FB Препораки