таг / слатко

Речиси секоја диета ги елиминира овие всушност многу важни мактронутрициенси. Во суштина постојат неколку правила кои доколку ги почитувате може да уживате во јаглехиратите без да ризикувате поголемо конфекциско бројче...

Собравме одлична количина на јаболчиња и крушки од дворот. Еден дел се изеде, еден дел се исецка во тегли за јаболков оцет, а еден дел остана да чека некои подобри времиња, но не за долго. Овошната турлитава ја ставаме на редовно мени во категорија појадок или десерт.

Можеби малава сеуште не успева да застане на скејтбордот, но како што тргнала сигурно ќе успее за кратко време. Добри кадри и супер слатко скејтерче!

Колку и да е човек намќор и со лош табиет сепак секој од нас има шеќерна компонента што го прави помалку или повеќе сладок. Еве зошто!

На здравје!

И покрај тоа што Американците ги бие лош глас во поглед на здравиот начин на живот и навиките кои ги воспоставуваат кај младината дефинитивно имаат и примери од кои сите треба да учат.

FB Препораки