таг / шишевски

Манастриот „Св.Никола Шишевски" од една друга перспектива :)

Ако ви фали идеја за кратка, но неверојатно слатка прошетка, а се наоѓате во главниот град и немате време да се впуштите во поголема авантура, ние ви подготвивме мал (скоро непристоен) предлог. Од вас се бара да потрошите само малку енергија во мотивирањето на себе си и пријателите, а сè друго е (скоро) бесплатно.

FB Препораки