таг / пример

Внимавајте каков пример ќе оставите во нивните очи...

Кратко, но доволно видео што прикажува како мајките можат да бидат позитивен модел за своите деца во однос на физичката активност и да ја пренесат нејзината важност уште во првите години од животот. Забавно и ефективно!

Честопати родителите се прашуваат што, и колку би било идеално за нивното дете кога станува збор за спорт или било каква физичка активност. Дали претеруваат или пак треба да постават поголем предизвик. И самата јас како родител бев неодлучна и еуфорична кој спорт/активност да го одберам за сопственото дете, а да не го оптеретам или штедам.

FB Препораки