таг / ослободување

Специјална маст за масажа со интензивно дејство при спазми и напнатост во мускулите.

Дишење од дијафрагма е дишењето што настанува со контракции на дијафрагмата, мускул кој се наоѓа хоризонтално помеѓу празнина во градите и  празнината во стомакот. Воздухот влегува во белите дробови и стомакот се проширува во текот на овој тип на дишење.

FB Препораки