таг / орландо дуке

Шампионот во слободни скокови од Шампионатот во Барселона оваа година направи одличен бекфлип одма карши Статуата на Слободата. 

Орландо Дуке професионално се разластува некаде во националниот парк Chapada Diamantina во Бразил.

FB Препораки