таг / манастир

Манастриот „Св.Никола Шишевски" од една друга перспектива :)

Веќе трета година за ред, од вкупно пет колку што се одржува овој фестивал, нашиот тим имаше можност да присуствува и своевремено да ги документира уникатните делчиња од пространата и мистична сложувалка наречена Мариово. И одма ќе ви кажеме дека „Мариово Офф-Роуд - Влези во дивината” е нешто што вреди да се посети и повеќе од три пати затоа што секојпат открива нешто ново, нешто таинствено, нешто магично... 

Тричасовна екскурзија на едно од најубавите места во Македонија.

FB Препораки