таг / кумбу

Многумина од нас можеби ќе немаат шанса да ги посетат Хималаите и околината на Еверест, но секогаш ќе постои шансава со неколку клика да ги видите „паркинзите” за јакови во Кумбу, регионалните мали училишта и „кафичи” како и светите места на највисокиот регион на планетава. 

FB Препораки