таг / компресија

Физиотерапевтите се најблиски соработници на сите спортските работници. Тие понекогаш се и единствените медицински лица на спортските терени и први реагираат при настанувањето на повредите...

Проширените вени создаваат главоболки на милиони луѓе во светот. Светската здравствена организација вели - секоја втора жена и секој трет маж го имаат ова заболување.

Забуната околу тоа кога да аплицирате ладно, а кога топло завршува во следните неколку пасуси...

FB Препораки