таг / Ирам Леон

Постојат многу трогателни приказни во светот, но само за неколку успеваме да чуеме, а уште помалку се оние кои навистина ќе побудат промена во нас. Се надеваме дека оваа приказна, за вонземската сила на родителската љубов, ќе ви биде потсетник ако не друго барем да одвоите нешто повеќе време за квалитетно да се подружите со своите деца. 

FB Препораки