таг / ikar hut

Тимот на К4Т.МК организираше опуштена средба со Илина Арсова, првата Македонка која што го искачи највисокиот врв во светот во нејзиниот хостел IKAR Hut во Лагадин каде освен што го разгледавме просторот и разговаравме на многу теми, бевме активни со кајак и пливање во Охридското езеро.

FB Препораки