таг / GoPro

GoPro е американски бренд за камери со висока резолуција и често се користи за екстремни видea и фотографии. Нивните камери се познати по тоа што се лесни, цврсти, погодни за носење и може да се монтираат на невообичаени места како што се надворершените делови на авиони, автомобили, бродови, велосипеди итн.

Дечково си се снима додека го ужива паудерот во Арлберг, Австрија. Од една страна сочувствуваме со него, но од друга стана нема смисла за оние кои мораат во моментов да бидат на своите работни места. Враќање во мислите и емоциите за сите оние кои вака го поминаа викендот и припрема за сите оние кои се припремаат за снегче.

Иако веќе делува безобразно од страна на Хавајкиве што ни пуштаат вакви видеа во сред декември, можеме истите да ги искористиме за малку алт - таб од сето ова сиво секојдневие!

Пристигна новата верзија на можеби најопасното парче опрема за снимање на outdoor занимации!

Рекордот е срушен минатата година во август и најверојатно типците биле премногу зафатени со монтирањето на клипот. Ама да видите што клип направиле, нема да им замерите за закаснувањето.

Всушност, многу јаки типки сурфаат! И сево ова поради некојси чуден природен феномен наречен тилт на земјината топка!

FB Препораки