таг / фотографија

Победнички фотографии - тука 

Ви ги претставуваме победниците на конкурсот - првите три фотографии во избор на стручното жири.

Тура на I love Hiking - Вејце - Кобилица - Црн Врв 

ФОТО - Борис Гаџовски 

Како и секоја година, скијачкиот магазин Паудер (Powder) прави избор за најдобра ски фотографија за 2015 година. Ова е нивниот најтесен избор од 5 фотографии. 

Манастриот „Св.Никола Шишевски" од една друга перспектива :)

Фотографијата и те како е интересна, ама чекајте да ја видите како е фатена од едно интересно Русче по име Мике.

Монохром фотографии

Колекција - „Размерите на природата”

Фотограф - Јакуб Поломски

 

 

National Geographic го отвори овогодинeшниот фото натпревар а крајниот рок за достава на фотографиите е 16 ноември. Главната награда е 10000 долари и патување во централата на National Geographic каде добитникот има можност да учествува во семинар за фотографија. Ова се дел од учесниците. 

Извор

FB Препораки