таг / факти

Митовите и погрешното сфаќање, како и негативните стереотипи и ставови ги опкружуваат душевните болести. Последица на ова е стигматизацијата, дискриминизацијата и изолација на лицата со душевна болест. Кои се најчестите прашања во врска со душевната болест?

Сакате нешто поразлично и ново за време на вашиот одмор и се одлучивте за сурфање? Одлично! Спремете се за нова димензија и различен "life style". Забава и задоволство кои не се купуваат, туку со свои сили и инает/тврдокорност се доживува. Нема друг начин , сè зависи од вас, бидејќи "you have to get through it and to give yourself up"!!

Бидејќи се витални, а и нема да ви зафаќаат многу место од Вашиот мек „тврд" диск, добро е да се знаат.

Како и да гледате на вашата телесна тежина, дали престрого, фрустрирано,  уплашено или со незаинтересираност, прочитајте ги податоците подолу кој што дефинитивно ќе ве подзамислат... Сепак, за здравјето се работи!

Од причината зошто The North Face се вика токму The North Face, до почетокот на фирмата кој не бил на планина туку на плажа и дизајнот на логото кое не претставува плажа туку карпа..

  •  

FB Препораки