таг / девојки

Додека момците стандард наоѓаат глупави изговори за нивната мрза, кригла пиво и бесцелност, девојките се надвор на своите локации. „Кејк” никогаш не звучеле волку прецизно... 

Во извонредна амтосфера овој викенд помина семинарот за понежниот пол на кои присуствуваат 70 УЧЕСНИЦИ!!!

Неколку причини зошто теговите треба да се партнер во вежбањето на секоја девојка.

Жените сè повеќе ги интересира активната партиципација во "машкиот" спорт и придобивките кои тој ги носи во секојдневниот живот. Тоа го потврдуваат и студиите што се направени на оваа тема, конкретно во овој случај од страна на научниците од Универзитетот во Копенхаген. Прочитајте за што станува збор...

Рускиот фотограф Антон Беловодченко ни презентира природни форми преку артистички поставени скулптури од жени јогини и танчарки. 

Кој не би посакал вакво лето гледано од секоја перспектива :)

Која од вас ќе издржи, ќе видиме! 

FB Препораки