таг / болки после тренинг

Мазохистички расположени или не, болниот мускулен синдром после интензивен мускулен напор е неизбежна состојба и позитивен репер за успешен тренинг, се разбира, ако не го оневозможите со некој аналгетик. 

FB Препораки