таг / балканско

Во периодот од 30 Септември до 02 Октомври 2016 година во Покљука на Јулиски Алпи, Р. Словенија беше одржан Меѓународен Натпревар во Планинарска Ориентација - IMOC 2016 год. организиран од страна на Планинарскиот Сојуз на Словенија.

На шестото Балканско тимско првенство во сквош кое се одржуваше на 25-ти и 26-ти септември во Белград, Србија, учествуваа 8 репрезентации во машка конкуренција и 6 во женска.

Како двократен Балкански и Државен првак, во сабота и недела (11-12 мај) во Кавадарци ќе ги бранам титулите Државен првак во кати и борби. 

FB Препораки