таг / арника гел

Шинувањето односно дисторзијата на глуждот (скочниот зглоб) е можеби најчестата спортска повреда, а најчесто настанува при инверзија на стапалото – негово вртење кон внатре, додека глуждот во истиот момент е во положба на плантарна флексија.

Повеќенаменски гел составен од високовредни етерични масла, без штетни ефекти - тоа е Арника Алгасан гел!

FB Препораки