таг / алшар 2018

После Кавадарци каа че фанеш накај Ваташа, па го качуваш Витачот и возиш возиш по тоа висорамнината и таман кога ќе помислиш дека нема крај од планини, оп, почнува спуштање накај селото Мрежичко. Е, од таму почнува регионот на Алшар - велсипедски и аутор фестивал со многу позитивна енергија, дружба, убава храна и фантастична недопрена природа. 

FB Препораки