таг / аеробик

Без разлика дали вежбате рекреативно или професионално, секогаш е најдобро да ја пратите вашата цел. Кој е вашиот мотив?

Боди Лајн Тим е најдоброто место во градов каде можеш да ги оствариш твоите цели и да воведеш промена во начинот на живеење.

Класика аеробик, почетоците на зумба, одлично кардио, а девојките ви се дополнителна мотивација. 

Не ви треба опрема, само инспирација!

Една од најпопуларните и современи форми на физичкото оптоварување се фитнес активностите, меѓу кои е и аеробикот.

Кога последен пат сте завртеле со куковите на интересен начин без да почувствувате замор и досада?

Ако ви се бега од класичниот аеробик можете малку да се релаксирате со овој амерички кантри стил. За некого можеби е смешно, но зошто да не се проба, па дури и со доза на шега...

Многу логично е дека за да така гордо чекори твојата штикла по битолското корзо, мора некаде да се капне пот и да се одржуваш во форма. Нè повикаа, ние прифативме и ви откриваме каде и како се одржува фит понежната половина од „сокакот“.

Во повеќето мејлови кои секојдневно ги добивам, далеку најчести - и од мажите и од жените подеднакво - се прашањата за најдобар начин на губење на стомачните масни наслаги. Тенџере стомак... љубовни рачки... резервна гума... наречете ги како што сакате. Се чини дека ова е област од вашето тело за која навистина би сакале нешто да смените.

FB Препораки