таг / 1 година

Ок, досега  сме гледале четири, три, па и две-годишни дечиња како бордаат и скијаат (и тоа со стил), ама ова знае ли да оди бе? 

Постои нешто што се вика врзување меѓу татко и син, а потоа постои и ова. Детенцето има многу талент и малку години, а таткото се решил за палица за хокеј. И овој ќе скија, па нормално.

FB Препораки