Наслов

Продуцирање на идни паркур момци

Прво играат брканица со другарчињата... Па се усовршуваат, почнуваат да ги скокаат оградите на комшиите и пошироко... Па кога ќе пораснат наоѓаат сè поголеми предизвици за меѓусебно да се испробаат што паркур и freerunning вештини научиле. Дечкиве ја живеат нивната страст и добро им оди, како со ентузијазам така и со техника. 

17 Март 2013

За авторот