Го имаме таткото на неделата

Наслов

Малиот Тен ја јаваше Шар Планина

Кое е тоа задоволство бе, татко ти на 4 годинки да те земе на фрирајд бордање на тазе паднат снег и тоа на неприкосновената Шар Планина. Малиов збесна...

Некои фотчиња од фантастичниот ден, и нормално на крајот од денот - кома на спиење уште во ратрак...

15 Јануари 2016

За авторот