Наслов

Дете гледа - дете прави

Екстремно важна работа која мора да ја научат сите млади родители - дете гледа - дете прави. Малите се сунѓери за она што вие ќе им го понудите. Понудете им спорт, забава и рекреација, може и некое видео со Брус Ли па пријатно ќе ве изненадат!

05 Мај 2015

За авторот