Инфо

Уживајќи во патувањето низ вселената со бродот наречен планета Земја, решивме да ви го доловиме одржливиот начин на живот во коалиција со природата и како да се биде одржливо човечко суштество, со минимален импакт врз природата и позитивни вибрации за околината.

Ке ги видиме проблемите кои не демнеат и огромниот број решенија кои се јавуваат од сите стани на светот, туркајќи го човештвото кон еколошка еволуција.

Животот е убав со здраво тело, здрав дух и здрава околина.

Остани кул, посади дрвце !