Инфо

Браинобраин е една од детските лидерски институции која веќе 10 години успешно ги трансформира животите на повеќе од 1.000.000 деца низ целиот свет. Има 850 успешни франшизни центри во повеќе од 25 држави во светот: Индија, Англија, Америка, Австралија, Македонија, Кувајт, Полска, Тајланд… Brainobrain Europe e Мастер – франшизер во Европа за детската светска академија-Brainobrain која има сертификат, ISO9001:2000