Инфо

моб за контакт 078 433 118

Awards

  • 2 место во натурал бодибилдинг Македонија

Achievements

  • 1 место во на балканско првенство во бодибилдинг
  • 1 место во јуниорско првенство во бодибилдинг Македонија

Work Experience

  • персонален тренер во Нагоми фитнес Скопје

Education

  • Факултет за Физичка култура Скопје
Следи 0
Го следат 24

Следи

Корисникот не следи други корисници.

Слики

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.