Инфо

Јас сум Стефан Волчинов од Скопје, работам како фитнес инструктор во хотелот ТЦЦ Плаза во Скопје, долго време се занимавам со спорт, претходно со кик бокс, сеа примарно ми е бодибилдинг и фитнес.

Clubs

  • ТЦЦ Плаза
  • Prokick Family

Work Experience

  • Personal trainer/fitness instructor @ TCC Plaza Skopje
Следи 5
Го следат 7

Слики

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.

Статии

Корисникот нема објавено ниту една статија до сега.