Примарно

Hobbies

  • Roller Skating
  • Mountaineering
  • Fitness & Body Building

Clubs

  • SSNL - Битола
  • Јога сојуз на Македонија

Awards

  • Прво место на Пелистерски куп 2013 - сноуборд
  • Прво место на Пелистерски куп 2012 - сноуборд
  • Трето место во Snowboard Slopestyle ; Kopaonik, Србија
  • Трето место во Snowboard Slopestyle - Parkoluna ; Vasilitsa, Грција
Следи 25
Го следат 3

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.

Статии

Корисникот нема објавено ниту една статија до сега.