Примарно

Clubs

  • Ориентационен Клуб „ЗЛАТОВРВ“ - Прилеп

Achievements

  • Државен првак на Македонија во категорија М - 14 (2007 г.), М-16 (2008, 2009), М - 18(2011)
Следи 7
Го следат 1

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.

Статии

Корисникот нема објавено ниту една статија до сега.