Статии

Ски Центарот "Три Долини" e спој на повеќе ски центри во еден,така да со една ски карта можевме да скијаме на околу 600 км ски патеки, 120 крос кантри , 183 ски лифтови кои пренесуваат околу 260.000 скијачи на час, 1920 снежни топови и 76 ратраци.

Како што привршува и оваа скијачка сезона решив да составам воведно клипче (со надеж дека ќе поскијаме барем уште еден викенд) од годинава, па потоа ќе следи и едно подолго видео со најинтересни моменти од сезоната.

Мал дел од она што се случуваше на велосипедската тура „Културното наследство низ прилепското поле“ овој викенд. 

Истата екипа, појачана со еден `борд` и еден нов ученик што годинава `караше` по падините на Пирин во Бугарија. Па еве видео хајлајтс од сончевата недела во Банско и по некоја фотка :)

Три сончеви денови, огромно друштво и супер часови поминати на снег, сето преточено во 11 минути.