Инфо

Крос-Кантри пилот на параглајдер од параглајдинг клубот Вертиго. Параглајдерството е еден од планинските спортови со многу големо ниво на авантура. Секој лет е различен и со секое полетување тргнувате во непознатото, учите како да бидете едно со природата и со нејзина помош да имате друга претстава за светот.

Овие текстови најверојатно нема да бидат интересни за оние кои не се заинтересирани за параглајдерството и тоа е сосема во ред.

Повеќе можете да прочитате на gorgiristovski.wordpress.com

Други линкови:

https://www.facebook.com/pgVertigo

https://www.paraglidingohrid.com

https://www.facebook.com/GorgiRistovski

https://instagram.com/rgorgi

Примарно