Инфо

Програмот за хроно исхрана – д-р Гифинг, ексклузивно за прв пат во Македонија се спроведува во Центарот за внатрешни болести „Срце" во Скопје, во кој ќе бидат ангажирани високо специјализирани стручни кадри, лекари – специјалисти и нутриционисти, како и примена на врвна технологија.

КАДЕ И КОМУ ДА СЕ ОБРАТИТЕ?

Во Центарот за внатрешни болести „Срце", во Скопје, на еден од телефоните (02) 3217016 и 3217018. Како и на мејлот srce@srce.com.mk или веб сајт www.srce.com.mk.

За здравје и среќа!