Инфо

karas4training.com е симбиоза од веб-портал, социјална мрежа и блог. Комбинира спорт,авантура,тренинг, рехабилитација и здрава исхрана за возрасни и деца со интерактивни профили на луѓе и места кои на некој начин се поврзани со овие теми.
Ако сте професионален или аматер спортист, тренер/инструктор, спортска логистика или рекреативец, ако сте дел од/имате клуб, организација или пак имате бизнис поврзан со спорт, логистика, тренинг и/или спортска и здрава исхрана, ако го живеете или пак сакате да го инкорпорирате здравиот начин на живот, Вие сте добродојдени да ни се придружите во нашето спортско движење!

Глобално или локално, karas4training.com е сајбер простор каде вие можете да се промовирате себеси или пак вашиот бизнис преку споделување на вашето мислење, искуство, знаење, трудови, успешни приказни, достигнувања, новости, настани, тренинзи и други спортски активности.