Што се случува

Ако сакаш да успееш, мораш да жртвуваш дел од себе.
Тешко е да победиш човек кој никогаш не се откажува.
Следи 23
Го следат 28

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.