Инфо

Интересна е појавата како ние луѓето сме склони секојдневно да внимаваме на се во околината освен на самите себеси. Повеќето луѓе со кои што работам секојдневно се завлезени токму во таков круг, каде што се вложуваат себеси, своето тело и енергија за да заработат повеќе, да стигнат секаде, да се сретнат со секого...

Токму затоа решив да го посветам своето секојдневие и живот на промена на оваа состојба. Во изминатите 4 години сум фокусиран токму на едукација и менторирање на луѓе кои што сакаат да направат промена кај себе во правец на здравје, виталност, повеќе енергија, намалување или добивање на повеќе килограми, и подобрување на својата финансиска состојба.

Затоа, ми преставува огромна чест да се поврзам со луѓе како тебе на ова место. Луѓе кои што имаат спортски и пред се активен дух и животен стил, кај кои што сметам дека можам да допринесам со моето знаење и искуство во креирање на нутриционистички план за исхрана со цел постигнување на одлични физички резултати и подобрување на квалитетот на живеењето.


Во моментов сум Интернационален Тренер за Здрава Исхрана и Wellness, а воедно и Global Expansion Team Member at Herbalife International.

Подготвен сум во секое време да ти помогнам за:

- подобра здравје, изглед и енергија
- поквалитетен животен стил
- финансиска независност

Моите контакт информации се:

Телефон: +38970221997, +38978226778
Маил: branislav.kaleovski@gmail.com

Licenses

  • Лиценциран тренер за здрава исхрана, со важност на лиценцата во 88 земји

Clubs

  • Дел од тимот оснивачи на Центарот за здрава храна и wellness Студио Актива.

Work Experience

  • Global Expansion Team Member at Herbalife International, лидер и ментор на тим од 30 Супервизори и 150 независни пертнери - wellness тренери при компанијата Herbalife International во Македонија, Бугарија, Англија и САД.
Следи 8
Го следат 17

Слики

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.

Статии

Корисникот нема објавено ниту една статија до сега.