Инфо

Атлетичар на долги стази, Шампион на Македонија у20 во 800м (2015 год.), многу други трки на средни и долги стази (3км,5км,10км).
Студент на факултет за физичко образование, спорт и здравје.
fb contact: https://www.facebook.com/besart17.beluli

Примарно

Education

  • Kiril i Metodij University - Skopje
  • Sport and Healthy Faculty
Следи 0
Го следат 1

Следи

Корисникот не следи други корисници.

Слики

Корисникот нема објавено слики.

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.