Инфо

Роден да се качувам, како мал на дрва, маалски гаражи, последно по карпи и планини. Алпинизмот и качувањето карпи ми се прва љубов!
Велосипедот е мојот најдобар пријател, тераме заедно асфалт по десетици км дневно, но особено сме блиски и среќни кога одиме низ планини заедно.

Даскањето со сноуборд е моето последно но не и најмалку битно хоби и пасија, сеуште работам на планот да ги надополнам 90-дена поминати на снег што ми недостасуваат годишно за совршена зимска скијачка сезона.

Мојот пристап кон спортот го разбирам како добар провод во природа.

Примарно

Дополнително

Clubs

  • Алпинистички клуб 8 - АК8