Примарно

Organizations

  • http://karas4training.com/mk/training/cardio/aerobik-na-vozduh-so-gorska-i-miks-aerobik-ekstrim

Work Experience

  • Аеробик Инструктор Во МИКС АЕРОБИК СКОПЈЕ, Скопје
Следи 0
Го следат 8

Следи

Корисникот не следи други корисници.

Слики

Настани

Корисникот не присустувал на ниту еден настан до сега.