Наслов

За сите домаќинки кои не станале од компјутер

Ама комплетно истите кулинарски команди за правење гурабии и други слатки може да се пронајдат во фотошоп, нормално само треба да знаеш да го работиш и малку да експериментираш. Дизајнерки, навалете!

02 Октомври 2013

За авторот