Наслов

Час по калории

Ако ништо многу паметно не можете да извлечете (а не се може) од сликаните продукти кои содржат 100, 200 или колку и да се калории на разните инфографици, еве еден поинаков час по калории, каде бројката од 200 се прикажува со еден поедукативен и компарационен пристап.

25 Јуни 2013

За авторот