Наслов

Совет за евергрин авокадо

Сигурно сте приметиле како свежо пресеченото авокадо многу брзо ја менува бојата од кремаво зелена/жолта кон кафено/црна. Доколку ви пречи овој момент, има начин како да го стопирате... Еве како!

02 Октомври 2013

За авторот