Наслов

Заборавената скијачка убавина на Галичица

Само што си рековме дека е веќе доста од одлични скијачки авантури и видеа за оваа година, снимено од страна на неколку наши фрирајд љубители и одлична продукциска екипа, во оптег беше пуштено краткото видео насловено како „Заборавената убавина” - Фрирајд во националниот парк Галичица - фантастичното видео со скијање на неколку кулоари под врвот Магаро и неверојатно скијање на зајдисонце. 

27 Април 2018

За авторот