Наслов

За сите планинари - финти за соодветно врзување на вашите кондури

Типкава во неколку минутен разговор ќе ви објасни и покаже дека вашиот (веруваме, универзален и широкораспространет тип) на врзување планинарски чевли иако понекогаш соодветен, е далеку од единствен. Постојат различни видови на стапала и кондури па така и различни типови на техники за врзување. Sирнете, може некоја ќе ви одговара и ќе ви го направи планинарењето поудобно токму вам.

11 Ноември 2015

За авторот