Наслов

Втор дел од паудерот на Шамони

Првиот дел како една видео целина беше нешто маестрално. Ех, ама момциве немаат абер, па пак се загнале по потрага на нови длабочини во прилично длабоката зима на Алпите и Шамони. 

20 Февруари 2013

За авторот