Наслов

Во Чиле точак возев!

Насловот треба да звучи како нешто епик да си направил.. Па така и е, доколку некој успее да ја помине стазата што се возеше на Red Bull Urban MTB Downhill во Валпараисо, Чиле. Еве еден поинт оф вју клип за да видите како тоа изгледа.

04 Март 2013

За авторот