Наслов

Триатлонски во Маврово (видео и резултати)

Тимот на К4Т.МК ви ја пренесува амосферата од Државното првенство во триатлон кое се одржа во Маврово на 7.7.2013 година со една кратка, но борбена видео репортажа. 

Галерија тука

 
ПЛАСМАН

СЕНИОРИ

Име и Презиме

Клуб

Вкупно Време

1.Стојан Поповски

СОФКА

36.52

2. Никола Кутаноски

Титани

39.56

3. Стевица Чарапиќ

СОФКА

51.30

4. Горјан Аревски

СОФКА

55.03


ЈУНИОРИ

Име и Презиме

Клуб

Време

1. Лука Гаревски

СОФКА

39.19

2.Стефан Стојановски

ИАО

40.39

3. Атанас Бајрактаров

СОФКА

42.19

4. Костадин Несторов

СОФКА

48.02

5.Ненад  Чанчалов

Елан

DNF


МАСТЕРС

Име и Презиме

Клуб

Време

1.Александар Кацарски

XMKD

50.15

2.Даниел Младеновиќ

XMKD

1.00.2

 

 

 


КАДЕТИ

Име и Презиме

Клуб

Време

1.Огнен Аревски

СОФКА

46.13

2. Цветко Митрески

Титани

47.15

3.Лазе Андоновски

Елан

48.22

4. Робертино Димоски

Титани

54.29 


КАДЕТКИ

Име и Презиме

Клуб

Време

1.Верица Митреска

Титани

47.33

2.Сара Петреска

Титани

53.10

3.Викторија Младеновска

Елан

59.23


ПИОНЕРИ-Стари

Име и Презиме

Клуб

Време

1.Филип Цветановски

ТИТАНИ

24.45


ПИОНЕРКИ-Стари

Име и Презиме

Клуб

Време

1.Марија Лујза Митреска

Титани

27.35

2.Деспина Дешлиоска

Титани

27.38

3. Сара Исаковска

Софка

28.03

4. Деспина Белевска

Титани

40.00 


ПИОНЕРИ-Млади

Име и Презиме

Клуб

Време

1. Борис Младеновски

ЕЛАН

13.20

2.Климент Моневски

ТИТАНИ

15.39

3.Михаел Тасев

АНА-ДА

16.25

4.Ѓорѓи Димитров

АНА-ДА

17.50

5.Марко Коскоски

ТИТАНИ

17.56

6.Петар Коцев

АНА-ДА

18.07

7.Иван Младеновски

АНА-ДА

21.45

8.Давид Мијалов

АНА-ДА

DNF

9.Илија Габрешанец

ЕЛАН

DNF


ПИОНЕРКИ-Млади 

Име и Презиме

Клуб

Време

1.Бојана Ѓорѓиоска

Титани

16.10

2.Викторија Томова

АНА-ДА

16.36

3.Леа Ѓорѓиоска

Титани

18.12

4.Екатерина Кукоска

Титани

18.22

5.Стефанија Мицева

АНА-ДА

18.45

6. Ангела Ническа

Титани

DNF

7.Марија Донева

АНА-ДА

DNF

08 Јули 2013

За авторот