Наслов

Тетонци во деминутив

Типично американски! Со клавир кој оптеретува некој каубојски кантри, хеликоптери на сите страни и нормално, предизвикување на огромни снежни падини сето тоа едитирано со тилт шифт. Teton gravity research во минијатурна верзија за екстра делот од филмот One For The Road.

29 Јануари 2013

За авторот