Наслов

Телемарк на врвот Мера, телемарк и овој викенд во Македонија

По повод мини јубилејче „10 години планини и уметност”, Илина Арсова, karas4training.com и Скаут аутдоор шоп наскоро со фото/видео презентација од ски искачувањето на Мера пик и мала ретроспективна изложба на минатите десет години.

Премиерна презентација на свеченото отварање на Балкан Телемарк и Телемарк Револушн, Маврово 13 Февруари, хотел Макпетрол од 17 часот. Повелете, бидете дел од промотивниот настан за телемарк скијање и премиерната презентација од ски/искачувањето на Мера пик, Непал.

Во горното видео можете да видите нешто повеќе од македонската прва експедиција на врвот Мера на Хималаите направена од Илина Арсова и Филип Василески. Читајте повеќе ТУКА.

09 Февруари 2016

За авторот