Наслов

Среќен 70ти роденден мила мамо

Јане Стефанов од Аероклуб „Скопје" на уникатен начин и го честита 70от роденденот на својата мајка Марионка Стефанова-Маре.  Подарок од соништата - скок со падобран на спортскиот аеродром Стенковец.. 

20 Септември 2018

За авторот

Најнови членови

На Facebook